AirPods og tilbehør

Er du en av de som har fått en slags forkjærlighet for dine AirPods og bruker de absolutt hele tiden? I denne artikkelen skal vi se på ulike typer tilbehør du kan bruke for å gjøre opplevelsen bedre med disse, uten å miste kvaliteten og stilen til dette nye bluetooth-headsettet. Det finnes alt for mange ensomme AirPods der ute som mangler sin andre side.

Lev deg inn i musikk og podcast

De fleste av oss bruker AirPods til å høre på musikk, men også for den gode lyden når det gjelder å høre på podcast og lydbøker. Med disse små tingene kan du virkelig leve deg inn i historien. Ikke nok med det, AirPods Pro har til og med støydemping, slik at du kan glemme det som skjer rundt deg mens du hører på favorittpodcasten din. Bedre får du det ikke.

Finn tilbehøret for deg

Når det kommer til tilbehør har iphonehuset.no det du trenger for å gjøre opplevelsen med dine AirPods hakket bedre. Her finner du airhooks, som gjør at de sitter bedre i øret, eller nakkestropp når du er ute og trener, som minsker risikoen for at de faller ut når du løper, eller er i skogen i ulendt terreng. Du finner også diverse bærevesker, rengjøringsett og mye mer til dine AirPods.