Mobilen en kilde til mye underholdning

I dag bruker vi mobilen til mye i tillegg til å ringe. Den kan brukes til å spille av musikk, radio og podkaster, og de fleste har den alltid med seg. Mobilen er rett og slett en kilde til mye underholdning og hjelper oss med å slappe av. Mange er redde for hva de skal gjøre om den går i stykker. Hva om du mister mobilen i gulvet og skjermen knuser? Om det skjer, er det godt å vite at du kan reparere den selv eller få hjelp av andre. Du kan også få mobilen reparert på et verksted, som for eksempel Mobylife.

En datamaskin i lommen

I dag har vi med mobilen overalt, og den kan brukes til mye mer enn bare å ringe med og sende meldinger. En undersøkelse viser at 56 % av nordmenn oppgir at de er avhengige av mobilen. I tillegg til det kan den nemlig brukes til praktiske oppgaver, som å sjekke været eller rutetider. Mange bruker også mobilen sin til å ha det gøy og slappe av. På mobilen kan du se på film og høre på radio, surfe på nettet, høre på podkast og sjekke sosiale medier. Fordi vi er så avhengig av den, er det ekstra leit om den går i stykker.

Om mobilen går i stykker

Siden vi bruker mobilen til så mye, er det vanskelig å vite hva vi skal gjøre om den blir ødelagt. Noen velger å fikse småskader på egen hånd, og du kan få hjelp av andre til å reparere mobilen din. Det finnes filmer på nettet som viser hvordan du skifter skjerm. Enkelte steder, som i Oslo, arrangeres det såkalte fiksefester. Der kan du få hjelp til å fikse en ødelagt mobil og låne verktøy. Eller kanskje du kan spørre en nabo om hjelp? Vi bruker mobilen til mye både praktisk og hyggelig, og da er det godt å vite at du kan få hjelp om den går i stykker.