Skift batteriet på mobiletelefonen

Ingenting varer evig, og det gjelder også mobiltelefoner. Uansett hvor suveren mobilen din var da du kjøpte den, vil du etter hvert oppdage at den begynner å yte dårligere. Den går tregere, den blir fortere utladet, den sliter med å åpne apper. Kanskje den til og med helt uventet slår seg av mens du fremdeles har batteri igjen, eller kanskje du har problemer med å få ladet den i det hele tatt.

Når sånt skjer, er det mange av oss som begynner å se seg om etter en ny mobil. Men det er ikke sikkert det er nødvendig. Det kan være det bare er batteriet som begynner å bli dårlig.

Et mobilbatteri varer i gjennomsnitt to-tre år før det begynner å skrante. Det finnes tips for å forlenge batterilevetiden, men selv da er det begrenset hvor lenge batteriet holder. Før eller siden svikter det, og med et dårlig batteri får du en dårlig mobil.

Så før du bestemmer deg for å skifte ut mobilen, sjekk batterikapasiteten. Hvordan du gjør det avhenger litt av hvilken mobil du har, men det kan være verdt innsatsen. Tross alt er det ofte billigere å skifte ut batteriet på mobilen du alt har enn å kjøpe en ny. Du kan finne mobilbatterier for en rimelig penge på denne siden.