Sveriges første innredningspodcast

podcast

Interiørbloggene har etter hvert blitt svært mange, så hva skal til for å komme opp med noe originalt? Jo, da starter man opp en egen interiørpodcast. Sverige har allerede fått sin første interiørpodcast, ledet av Sara Zetterström & Hildur Blad. Her får du vite alt om trendene som gjelder akkurat nå.

En inspirerende duo

En podcast er et selvlaget radioprogram som du kan høre på akkurat når det passer deg. For å høre på Sveriges aller første interiørpodcast, som har fått det passende navnet Kom In Podden er det bare å besøke hjemmesiden deres. Her møter du den inspirerende duoen Sara og Hildur, som snakker om hva de selv liker, og gir deg gode og smarte tips til å gjøre ditt hjem så spennende som mulig. Det er humoristisk og lærerikt.

Hvilke trender gjelder nå?

For skal vi tro Sara og Hildur er det gull, sølv og kobber som gjelder nå, både når det kommer til pyntegjenstander, men også det du skal henge opp på veggen. For det er fotovegger med stilfulle rammer som setter spennende motiver i fokus som er trendy dette året. Hva du rammer inn kan være alt fra kreative mønstre eller selvfølgelig inspirerende bilder av venner og familie.

Kjente eksperter

Innenfor interiør er Sara Zetterström & Hildur Blad kjente personligheter i Sverige. Vi snakker altså om to eksperter som har gitt råd i både magasiner og blogger tidligere. Sara drev tidligere bloggen Little Miss Fix It, før hun startet som skribent for Rum Hemma, men i dag satser jentene fullt på Podcast-formatet, som har blitt en stor suksess i Sverige. Hvorfor ikke tune inn jentene og få inspirasjon for sommeren?

Norge har ennå ikke fått sin egen interiørpodcast, men kanskje går du med en hemmelig drøm om å starte?