Trenger mobilen nytt batteri

Det er slettes ikke alltid batteriet lever like lenge som resten av mobilen. Mange vil kjenne seg igjen i at telefonen etterhvert må lades oftere enn da den var ny. Noen har kanskje også opplevd at telefonen ikke kan lades i det hele tatt. Et nytt batteri kan bidra til at mobilen får tilbake ytelsen og du sliper å drasse med deg lader over alt.

Hvorfor blir batteriet utslitt

Det er flere faktorer som avgjør levetiden til et batteri. Over tid vil batteriet uansett miste ytelse på grunn av mekanisk slitasje. Denne typen slitasje oppstår kun ved at litiumionene beveger seg mellom elektrodene i batteriet. Etter mange ladesykluser vil det etterhvert bli sprekkdannelser og ionene vil feste seg og miste bevegelighet. Denne prosessen skjer raskere når batteriet utsettes for svært høye eller lave temperaturer. Å vente helt til batteriet er tomt før det lades, eller hele tiden ha fullt batteri, øker også belastningen og batteriet slites fortere.

Handle mobilbatteri på nett

Det finnes svært mange ulike mobiltelefoner og omtrent like mange forskjellige batterier. Batteriexperten har et kjempeutvalg av batterier til de aller fleste mobilmerker. De er Sveriges største batteriforhandler på nett og her vil du helt sikkert finne noe som passer til din mobil.